fbpx

Iskra SL585FA06-RD/BL рачна циклонска правосмукалка

Рачна правосмукалка со моќност 600 W.
Iskra SL585FA06-RD/BL рачна циклонска правосмукалкаIskra SL585FA06-RD/BL рачна циклонска правосмукалка
Цена:
Цена без ДДВ: 4.500,00 ден
Цена: 4.500,00 ден
Iskra SL585FA06-RD/BL рачна циклонска правосмукалка
Iskra SL585FA06-RD/BL рачна циклонска правосмукалка
Iskra SL585FA06-RD/BL рачна циклонска правосмукалка
Iskra SL585FA06-RD/BL рачна циклонска правосмукалка
Опис Моќност: 600 W

Циклонска технологија

Лесно празнење на садови

3 прилози

Капацитет на сад за прашина: 0,6 l

Должина на кабел: 4,5М

Енергетска ефикасност: A +

Просечна годишна потрошувачка на енергија: 19,9 kW

Класа на ефикасност на вшмукување со тепих: Е.

Рециркулација на прашина: Е.

Ниво на звук: 80 dB (A)

Боја: црвенa, црна

Димензии (mm): 280 (D) x 180 (Š) x 480 (V)

Тежина: 1,65 kg

Коментари

Нема коментари за овој производ.
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди