Мултибејкер Max 1800T

Повеќенаменски апарат за печење на разновидна храна.
Мултибејкер Max 1800T
Цена:
Цена без ДДВ: 2.490,00 ден
Цена: 2.490,00 ден
Мултибејкер Max 1800T
imgNew8
pizza_web_1
pizza_web_2
pizza_web_4
pizza_web_6
Опис Моќност: 1800w

Нелепливи грил плочи лесни за чистење

Се отвара 180°C

Може да се користи како скара за печење на: месо, зеленчук, пица, палачинки....

30 минутен тајмер

Индикаторска сијаличка

Кабел лесен за складирање

Плочи со пречник 30cm

Коментари

Нема коментари за овој производ.