Мулктикукер Severin 2448

Повеќенаменски апарат за бавно готвење, готвење ориз и готвење на пареа.
Мулктикукер Severin 2448
Цена:
Цена без ДДВ: 7.499,00 ден
Цена: 7.499,00 ден
Мулктикукер Severin 2448
Мулктикукер Severin 2448
Мулктикукер Severin 2448
Мулктикукер Severin 2448
Мулктикукер Severin 2448
Опис Моќност: 900 W

Капацитет:5L

Куќиште отпорно на топлина

Повеќенаменски апарат: за бавно готвење, готвење ориз и готвење на пареа.

Функции: пржење, печење, готвење на пареа, одржување на температура, топлење на храна.

Програми за готвење: 20

4 различни опции за готвење ориз

Пренослив, не леплив сад

Рачно прилагодување на времето за печење

Автоматско исклучување

11 часа ја задржува топлината на храната

Капак од не`рѓосувачки челик

LCD дисплеј

Тајмер: 24часа

Лесен за одржување

Пилот светло

Звучен сигнал

Апаратот вклучува: Две лажици и чаша за мерење.

Димензии:29,6х26х39,2см

Коментари

Нема коментари за овој производ.