Мини рерни

Повеќенаменски апарат за печење на разновидна храна.

Мултибејкер Max 1800T
Цена:
Цена без ДДВ: 2.490,00 ден
Цена: 2.490,00 ден

Мини рерна од нерѓосувачки челик.

Мини рерна Severin 2034
Цена:
Цена без ДДВ: 4.519,00 ден
Цена: 4.519,00 ден

Повеќенаменски апарат за бавно готвење, готвење ориз и ...

Мулктикукер Severin 2448
Цена:
Цена без ДДВ: 7.499,00 ден
Цена: 7.499,00 ден