Машини за мелење месо

Лесна подготовка на смеса за вкусни плескавици, домашни ...

Iskra THMGD500A Мелница за месо (со додатоци)
Цена:
Цена без ДДВ: 4.590,00 ден
Цена: 4.590,00 ден