Грејни тела

Кварцна греалка со моќност 1300 W.

Кварцна греалка LX 2820
Цена:
Цена без ДДВ: 940,00 ден
Цена: 940,00 ден

Посебен дизајн и висока ефикасност на греење.

Калорифер LX 6331
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Самостоечки држач за греалка CX 25 2.5.KW Infrared.

Самостоечки држач за греалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.350,00 ден
Цена: 1.350,00 ден

Кварцна греалка со 4 кварцни греачи и вкупна моќност 1800 ...

Кварцна греалка KS 2831 Quadro
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Кварцна греалка со моќност 2200 W.

Кварцна греалка KS 2760
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Кварцна греалка со 3 кварцни греачи и вкупна моќност 1800 ...

Кварцна греалка KS 2831 Delux
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Кварцна греалка со моќност 2400 W.

Кварцна греалка EcoRay EX24
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Кварцна греалка со 3 кварцни греачи и вкупна моќност 2200 ...

Кварцна греалка LX2761
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Кварцна греалка со еден греач и моќност 2500 W.

Кварцна греалка Calypso 2605
Цена:
Цена без ДДВ: 2.600,00 ден
Цена: 2.600,00 ден

Турбо конвектор со моќност 2000 W.

Конвектор LX 2910
Цена:
Цена без ДДВ: 2.700,00 ден
Цена: 2.700,00 ден

Кварцна греалка со моќност 1800 W.

Вертикална инфраред MH-1800
Цена:
Цена без ДДВ: 3.800,00 ден
Цена: 3.800,00 ден

Конвектор со моќност 2500 W.

 Lial 2500C Economic Line
Цена:
Цена без ДДВ: 3.960,00 ден
Цена: 3.960,00 ден

Греалка со карбонски греачи кои не го сушат воздухот.

Карбонска греалка Lial 2800C
Цена:
Цена без ДДВ: 3.980,00 ден
Цена: 3.980,00 ден

Кварцна греалка со 3 греачи и моќност 2700 W.

Кварцна греалка LX2811
Цена:
Цена без ДДВ: 4.100,00 ден
Цена: 4.100,00 ден

Идеален за домашна употреба.

Конвектор Lial 2000 W
Цена:
Цена без ДДВ: 4.600,00 ден
Цена: 4.600,00 ден
Моќност

Радијатор со 13 ребра.

Радијатор NSF 25H-13
Цена:
Цена без ДДВ: 5.900,00 ден
Цена: 5.900,00 ден

Совршени за надворешна употреба.

Twingo 3 KW со држач
Цена:
Цена без ДДВ: 7.500,00 ден
Цена: 7.500,00 ден