Muhler FWH-3055FT електрична славина ( бојлер ) гиблива

Електрична чешма со моментално загревање на водата.

Muhler FWH-3055FT електрична славина ( бојлер ) гибливаMuhler FWH-3055FT електрична славина ( бојлер ) гиблива
Цена:
Цена без ДДВ: 3.599,00 ден
Цена: 3.599,00 ден
Опис Брзо загревање и заштеда на енергија

Загревање на водата во неколку секунди за добивање 30-60 *С врела вода континуирано

Употреба на топла вода веднаш без пред загревање

Практично!

Коментари

Нема коментари за овој производ.