Muhler FWH-3030T електрична славина ( бојлер ) со LED дисплеј

Електрична чешма со моментално загревање на водата.

Muhler FWH-3030T електрична славина ( бојлер ) со LED дисплејMuhler FWH-3030T електрична славина ( бојлер ) со LED дисплеј
Цена:
Цена без ДДВ: 3.199,00 ден
Цена: 3.199,00 ден
Опис Брзо загревање и заштеда на енергија

Загревање на водата во неколку секунди за добивање 30-60 *С врела вода континуирано

Употреба на топла вода веднаш без пред загревање

Без претходно загревање 3200W

Дигитален LED дисплеј

Користење само во домаќинство

Практично!

Коментари

Нема коментари за овој производ.