Muhler FWH-3005T електрична славина ( бојлер )

Електрична чешма со моментално загревање на водата.
Muhler FWH-3005T електрична славина ( бојлер )Muhler FWH-3005T електрична славина ( бојлер )
Цена:
Цена без ДДВ: 2.899,00 ден
Цена: 2.899,00 ден
Опис Брзо загревање и заштеда на енергија

Загревање на водата во неколку секунди за добивање 30-60 *С врела вода континуирано

Употреба на топла вода веднаш без пред загревање

Практично!

Коментари

Нема коментари за овој производ.