Електричен бокал, чајник Lafe CEG-006

Бокал за греење вода, со посебен отвор со цедилка. Идеален за брза подготовка на чај, филтер кафе, и многу повеќе!
Електричен бокал, чајник Lafe CEG-006 Електричен бокал, чајник Lafe CEG-006
Цена:
Цена без ДДВ: 1.899,00 ден
Цена: 1.899,00 ден
Електричен бокал, чајник Lafe CEG-006
Електричен бокал, чајник Lafe CEG-006
Електричен бокал, чајник Lafe CEG-006
Електричен бокал, чајник Lafe CEG-006
Електричен бокал, чајник Lafe CEG-006
Опис Ставете го чајот по избор, во цедалката, почекајте кратко за да се загрее водата, и за неколку минути е готов!

Бокалот има стаклено тело, и модерен дизајн, со кој би се вклопил во секој ентериер

Има сино декоративно светло, и е изработен од високо квалитетни материјали.

Вртлива база за 360 C

Филтер со цедалка кој се отстранува

Внатрешно осветлување (Индикатор и декоративно)

Копче за отварање на капакот

Копче за вклучување / исклучување

Материјали – Стакло, Инокс, Пластика

Автоматско исклучување за заштита против прегревање

Јачина – 2200 w

Капацитет – 1.8 lit.

Место за складирање на кабелот

1 година гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.