Електричен бокал Lafe CEG-005 4518

Идеален за брза подготовка на чај, филтер кафе, и многу повеќе!
Електричен бокал Lafe CEG-005 4518Електричен бокал Lafe CEG-005 4518
Цена:
Цена без ДДВ: 2.299,00 ден
Цена: 2.299,00 ден
Електричен бокал Lafe CEG-005 4518
Електричен бокал Lafe CEG-005 4518
Електричен бокал Lafe CEG-005 4518
Опис Бокал за греење вода. Идеален за брза подготовка на чај, филтер кафе, и многу повеќе!

Бокалот има стаклено тело, и модерен дизајн, со кој би се вклопил во секој ентериер.

Има сино декоративно светло, и е изработен од високо квалитетни материјали.

Вртлива база за 360 C

Филтер со цедалка кој се отстранува

Внатрешно осветлување (Индикатор и декоративно)

Копче за отварање на капакот

Копче за вклучување / исклучување

Избор за температура со индикатори и управување - +

Материјали – Стакло, Инокс, Пластика

Автоматско исклучување за заштита против прегревање

Јачина – 2200 w

Капацитет – 1.8 lit.

Место за складирање на кабелот

1 година гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.