Електричен бокал Isabela 158790000

Бокал од нерѓосувачки челик со елегантна високо сјајна обвивка.
Електричен бокал Isabela 158790000Електричен бокал Isabela 158790000
Цена:
Цена без ДДВ: 3.799,00 ден
Цена: 3.799,00 ден
Електричен бокал Isabela 158790000
Електричен бокал Isabela 158790000
Електричен бокал Isabela 158790000
Електричен бокал Isabela 158790000
Опис Одличен за подготовка на кафе или чај. Љубителите на чај или кафе сигурно ќе ја ценат регулацијата на температура кога го прават својот омилен топол пијалок. Како што сите знаеме, зелениот, белиот, црниот или билниот чај и разните видови на кафе бараат вистинска температура на водата за да ги добијат најразновидните вкусови. Со ETA Isabela електричен бокал, можете да вкусите вкусот на вашиот чај или кафе во целост.

Овој бокал им го олеснува животот на мајките при подготовка на бебешко млеко и бебешка храна. Ви обезбедува идеална температура на вода за непосредна потрошувачка на храна. Нема потреба да се грижите дека вашите деца може да ги изгорат своите јазици.

Водата се загрева многу брзо и со функцијата KEEP WARM, котелот ќе ја задржи потребната температура на водата уште неколку минути.

Троен безбедносен систем

Бокалот има троен безбедносен систем кој го активира безбедносниот индикатор кога котелчето е прегреано, работи кога нема вода во котел, или ако котелот е отстранет од основата. Лесно отворање со копчето на рачката. Се карактеризира со светлосни сигнали за работа и звучни сигнали, систем за автоматско исклучување, индикатор за нивото на водата за да се провери количината на вода и LCD дисплеј кој ја покажува моменталната температура на водата.

Опис:

Моќност: 2200W

Капацитет: 1.7L

Контрола на температурата на загревање на водата 30 - 100 ° C (идеално кога се прави зелен чај, инстант пијалоци или храна, храна за бебиња и сл.)

40 ° C = формула,

50 ° C = бебешка храна,

60 ° C = топли пијалоци,

70 ° C = зелен чај,

80 ° C = бел чај,

90 ° C = улонг чај, кафе, инстант пијалаци, супа

100 ° C = црн, билен чај

Лесно се отстранува и се мие филтрационото сито.

Скриен грејач под рамното дно од нерѓосувачки челик за лесно одржување

Со приклучниот центар STRIX, бокалот може лесно да се позиционира на основата

Комбинација од нерѓосувачки челик и висококвалитетна пластика

Коментари

Нема коментари за овој производ.