Emide LSM-107 шеикер

Идеален за подготовка на милкшејк, frappes и овошни сокови.
Emide LSM-107 шеикерEmide LSM-107 шеикер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.390,00 ден
Цена: 1.390,00 ден
Emide LSM-107 шеикер
Emide LSM-107 шеикер
Опис Опис

- Моќност 100w / 220 - 240 v ~, 50 Hz

- Две брзини

- Оска за мешање од нерѓосувачки челик

- Транспарентен сад со капацитет од 450 ml

- Погоден за: Домашна употреба

Коментари

Нема коментари за овој производ.