Iskra HY-1302 smoothie maker

Одличен, лесен, пренослив и практичен smoothie maker
Iskra HY-1302 smoothie makerIskra HY-1302 smoothie maker
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден
Iskra HY-1302 smoothie maker
Iskra HY-1302 smoothie maker
Iskra HY-1302 smoothie maker
Iskra HY-1302 smoothie maker
Iskra HY-1302 smoothie maker
Iskra HY-1302 smoothie maker
Iskra HY-1302 smoothie maker
Опис Моќност: 200-300W

Напон: 220-240v -50/60 Hz

Зафатнина на садот: 0,6л

Преносен сад со отвор за пиење

Ефикасно сечило од нерѓосувачки челик

Едноставно управување и чистење

Коментари

Нема коментари за овој производ.