Lafe BBP-001 45326 Смути блендер

Смути / блендер, идеален за подготовка здрави напитоци, брзо и лесно.
Lafe BBP-001 45326 Смути блендерLafe BBP-001 45326 Смути блендер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.799,00 ден
Цена: 1.799,00 ден
Lafe BBP-001 45326 Смути блендер
Lafe BBP-001 45326 Смути блендер
Lafe BBP-001 45326 Смути блендер
Lafe BBP-001 45326 Смути блендер
Lafe BBP-001 45326 Смути блендер
Опис Направете го вашето омилено смути, и понесете го со себе. Двата сада овозможуваат да имате сокче, смути, и многу повеќе, секаде.

Моќност на моторот (max): 200 W

AC мотор за сигурно работење

Тивка работа

Челик

Лесно чистење

Ефикасно четиристрано сечило

2 Сада за носење

Копче - On/off со заштитник

Едноставно отстранување на сечилото за безбедност и лесно чистење

Волумен на садовите: 0,6 l

2 Капаци за затварање со отвор за пиење

Вакумски ногарки за стабилност

Сигурносен прекинувач за безбедност

Боја – Зелена и бела, со розев и зелен

сад 1 година гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.