Tommee Tippee стерилизатор за во микро

Стерилизатор за шишиња за во микро печка.
Цена:
Цена без ДДВ: 2.450,00 ден
Цена: 2.450,00 ден
Опис Пакувањето содржи:

-стерилизатор за во микро за 4 шишиња

-шише 150 мл

-цуцла за шише 0+м

-цуцла лажливка 0+м

-штипка

Коментари

Нема коментари за овој производ.