Laica BC2001 Baby phone

Аудио систем за следење на активностите на новороденчињата.
Laica BC2001 Baby phoneLaica BC2001 Baby phone
Цена:
Цена без ДДВ: 3.999,00 ден
Цена: 3.999,00 ден
Laica BC2001 Baby phone
Laica BC2001 Baby phone
Опис Аудио систем за следење на Laica BC2001 e дел од новата палета Laica Бебе линија за 2013/2014 година. Максималниот оперативни домет изнесува 200 метри за надворешна употреба, додека за внатрешна изнесува 100 м. Работи на две фреквенции со прилаголива јачина на звук. Слушалките се опремени со LED индикатор за звучен интензитет.

Коментари

Нема коментари за овој производ.