Gorenje BW330BY Грејач за храна и шишиња

Идеален за подгревање на млеко или блендирана храна.
Gorenje BW330BY Грејач за храна и шишињаGorenje BW330BY Грејач за храна и шишиња
Цена:
Цена без ДДВ: 1.890,00 ден
Цена: 1.890,00 ден
Gorenje BW330BY Грејач за храна и шишиња
Gorenje BW330BY Грејач за храна и шишиња
Gorenje BW330BY Грејач за храна и шишиња
Опис Може да го користите апаратот за подгревање млеко, вода или концентрација во шишиња за хранење, подгревање цврста или блендирана храна во садот на апаратот, друг сад, дури и во теглички. Можете да стерилизирате и мали предмети како лажалки и гумени играчки.

Со загревање на пареа се задржуваат хранливите материи во храната за бебиња. Сосема е безбеден за употреба на мајчино млеко. Го загрева млекото рамномерно за да се избегнат врели точки.

Резервоарот за вода е доволен за неколку подгревања без дополнување. Ви ја олеснува употребата и го штеди времето.

Контролната сијаличка ке сигнализира дека апаратот е во функција. Додека трае загревањето светлото се гаси или пали покажувајќи дека водата околу шишето се загрева до подесената температура.

Гумени ногарки за стабилност

Боја: Бела боја

Моќност на грејачот: 330 W

Димензии (ШxВxД): 12,2 × 23,9 × 12,2 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 13,6 × 26,4 × 13,6 cm

Нето тежина на апаратот: 0,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 0,8 kg

Приклучна моќ: 330 W

Коментари

Нема коментари за овој производ.