Апарат за печење леб Severin 3990

Апарат со 11 програми за различни видови печење.
Апарат за печење леб Severin 3990
Цена:
Цена без ДДВ: 5.599,00 ден
Цена: 5.599,00 ден
Апарат за печење леб Severin 3990
Апарат за печење леб Severin 3990
Апарат за печење леб Severin 3990
Апарат за печење леб Severin 3990
Опис Моќност 600 W

Капацитет 750-1000г

Ладно куќиште

Монтажен капак со прозорец за гледање

Нелеплив монтажен сад за печење

Операција за целосно автоматско месење и печење

11 поставки за различни видови на печење (леб, пица, колачи)

Капацитет 3.5 л (750-1000г)

LED дисплеј

Го задржува лебот да се загрее до еден час по печењето

Меморија од 5мин. во случај на прекин на електричната енергија

Звучен сигнал за додавање на дополнителни состојки

Димензии (ШxВxД): 410mm x 310mm x 275mm

Коментари

Нема коментари за овој производ.