Електрично ѓезве за кафе Conti CKC-200

Апарат за подготовка на турско кафе.

Електрично ѓезве за кафе Conti CKC-200 Електрично ѓезве за кафе Conti CKC-200
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден
Електрично ѓезве за кафе Conti CKC-200
Електрично ѓезве за кафе Conti CKC-200
Електрично ѓезве за кафе Conti CKC-200
Електрично ѓезве за кафе Conti CKC-200
Опис Моќност 1000 вати,

Капацитет 0,4 литри,

Заштита од прегревање,

Ергономска рачка ладна на допир

Коментари

Нема коментари за овој производ.