Апарат за топло чоколадо и пена

Апарат со двојна функција за топлење на мледо и подготовка на млечна пена и топло чоколадо.
Апарат за топло чоколадо и пенаАпарат за топло чоколадо и пена
Цена:
Цена без ДДВ: 5.499,00 ден
Цена: 5.499,00 ден
Апарат за топло чоколадо и пена
Апарат за топло чоколадо и пена
Апарат за топло чоколадо и пена
Опис Моќност:500 W

Капацитет: 180 ml

Двојна фунција:

- за топлење на млеко

- за млечна пена и топло чоколадо

Одредување на топлината до 65°C

Греењето е индукциско, без лепење и загорување

Одвојлив сад од не'рѓосувачки челик, кој може да се мије до машина за садови

Kопче ва вклучување

Автоматско исклучување

Куќиште од не'рѓосувачки челик

Димензија: 12x16x23 cm

Тежина: 0.9Kg

Коментари

Нема коментари за овој производ.