fbpx

Апарати за фонду

Чоколадна фонтана за домашна употреба.

Чоколадна фонтана Camry
Цена:
Цена без ДДВ: 2.599,00 ден
Цена: 2.599,00 ден

Апарат за подготвување на фонду.

9237
Цена:
Цена без ДДВ: 3.899,00 ден
Цена: 3.899,00 ден

Апарат за подготвување на палачинки и на фонду.

Sliki-za-web2019_1_1640074209-72
Цена:
Цена без ДДВ: 5.999,00 ден
Цена: 5.999,00 ден

Мултифункционален апарат за подготовка на палачинки и фонду.

Sliki-za-web2019_1_1640074209-745
Цена:
Цена без ДДВ: 6.299,00 ден
Цена: 6.299,00 ден

Совршено погодни и за чоколаден фонду и сирење.

-4
Цена:
Цена без ДДВ: 8.999,00 ден
Цена: 8.999,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди