Белешките на Лајла Грејс: Карма

Авантурите на срцето на Лајла Грејс продолжуваат. Што ѝ се случува на вечно заљубената, во животот и во љубовта, хероиња?
Марија Јаневска Белешките на Лајла Грејс
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден
Опис Авантурите на срцето на Лајла Грејс продолжуваат. Што ѝ се случува на вечно заљубената, во животот и во љубовта, хероиња?

Куси белешки пишувани онака како што чувствува срцето, емоции од најскришните катчиња на душата преточени во мастило на хартија, љубовни болки во кои се пронаоѓа секоја барем еднаш заљубена душа, урбани ситуации кои сите ги препознаваме и животни крстопати на кои барем еднаш сме застанале. Сите радости и болки на срцето се собрани во овие страници пред вас.

Кратки, луцидни и искрени размисли на кои секогаш ќе им се навраќате!

Автор: Марија Јаневска

Издавачка куќа: ТРИ

ИСБН: 978-608-230-291-1

Година на издавање: 2014

Број на страни: 159?

Димензии: 125/195

Корица: мека

Јазик: МК

Коментари

Нема коментари за овој производ.