Добредојдовте на новата интернет страница на Ексквизит!

 

Најнови производи

Овлажнувач на воздух.

osvezuvaznavozduh
Цена:
Цена: 10.000,00 ден
Попуст:

Соковник за бистар сок.

41p1rjvldol._sx300_
Цена:
Цена: 6.990,00 ден
Попуст:

Блендер со моќност 260 W.

asset-1000017905
Цена:
Цена: 1.489,00 ден
Попуст: