Најава и регистрација

Зачувај
Заборавена лозинка? Заборавено корисничко име? Регистрирај се

Ве молиме прочитајте ја политиката за заштита на личните податоци пред да се регистрирате

Политика за испорака на производите

Се стремиме кон тоа вашите производи да ви бидат доставени истиот ден кога сте ги купиле.

Ексквизит има склучено договор за соработка со ЕМС-Брза пошта, Курир и Глобко Логистика и има свое овластено лице за дистрибуција.

Нарачаните производи ќе ви бидат доставени со испратница и фактура за извршеното плаќање доколку лицето и адресата за испорака се идентични. Доколку нарачаните производи се наменети за подарок со податоци за испорака (име, презиме и адреса) од оние на нарачателот, фактурата ќе биде доставена до нарачателот.

Купените производи ќе Ви бидат доставени до адресата која сте ја навеле како адреса за испорака. Трошоците за испорака се додаваат на крајот од порачката.

Нарачката на хелиумските балони можете да ја направите од понеделник до петок (до 15:00 часот), додека пак испораката може да се изврши секој работен ден и сабота.

Трошоците за испорака се пресметуваат според одбраниот начин на плаќање (преку интернет или во готово при испорака) и се прикажани со следниот ценовник:

Плаќање преку интернет или со уплатница со испорака во Скопје: 100,00 ден. Плаќање во готово со испорака во Скопје: 150,00 ден.

Плаќање преку интернет или со уплатница со испорака низ Македонија: 170,00 ден.

За порачките во висина над 3.000,00 денари не се наплаќа испорака.

Производите ќе Ви бидат испорачани во период од 24 часа за Скопје и 48 часа за градовите во Македонија.

Порачаните производи во сабота до 12:00 часот попладне, ќе Ви бидат доставени во рок од 24 часа за Скопје и 48 часа за градовите во Македонија.

Порачаните производи во сабота по 12:00 часот попладне, ќе Ви бидат доставени во рок од 48 часа за Скопје и 72 часа за градовите во Македонија.

На денот на испораката, доколку претставникот за испорака не успее да Ве најде и да Ви ја предаде пратката ќе Ви биде доставена писмена информација за направениот обид.

Доколку порачаниот производ не може да Ви биде испорачан од наша страна, ќе бидете контактирани со употреба на податоците кои ги имате доставено при регистрацијата.

Објава за промени

Доколку има некои промени во нашата политика за испорака на производите, истите ќе бидат напишани во оваа политика за испорака на производите, почетната страница и на други места за кои сметаме дека се соодветни.